Kræft rammer bredt, og desværre lever 338.888 danskere lige nu med en kræftdiagnose. Vi kommer alle på en eller anden måde, og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv i berøring med kræft.

Derfor støtter Martinsen Knæk Cancer 2020.

Ved fælles indsats til forskning, patientstøtte og forebyggelse kan vi være med til at gøre en forskel i kampen om at knække cancer. De seneste seks år er danskernes støtte til Knæk Cancer sat i arbejde i 305 projekter, som alle har det mål, at færre skal få kræft, og flere skal overleve.

 

Vi kender alle mennesker, som har kræft tæt på livet

– Vi kender alle mennesker, som har kræft tæt på livet eller måske har tabt kampen mod kræft. Et familiemedlem. En ven eller veninde. Eller en kollega. Det er en sygdom, som skal have al den modstand, den kan få. Heldigvis overlever langt de fleste, men målet må være, at flere skal overleve, og færre skal opleve den livstruende sygdom. Derfor vil vi gerne være med til at dele håb og penge til den gode sag, siger Christian Holm, adm. direktør og partner i Martinsen.

 

– Indsamlingens overskrift er “Stå sammen – Knæk Cancer” og den vedrører os alle. For jo flere vi står sammen om at bakke op, des større effekt har vi også sammen. Og når vi står sammen, er det et signal om, at ingen står alene. Vi støtter Knæk Cancer med 15.000 kr. i år, siger Christian Holm.

"Vi tror på, at en fælles indsats til forskning, patientstøtte og forebyggelse gør en forskel i kampen om at knække cancer"
- Christian Holm, adm. direktør og partner i Martinsen

Fakta om Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i et samarbejde samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til bl.a. kræftforskning, støtte til kræftramte og forebyggelse.

Knæk Cancer 2020 kulminerer i uge 43 med et stort indsamlingsshow den 24. oktober 2020 på TV 2.

Læs om Knæk Cancer