Indehaveren af 3 Plus Revision, Henning Sørensen har gennem nogen tid overvejet, hvordan fremtiden skal se ud for det lokale revisionskontor. De stadig stigende krav til revisors specialviden, kvalitetssikring, medarbejderudvikling mv. tager mere og mere tid fra det primære, nemlig at assistere og rådgive revisionsvirksomhedens kunder.

Registreret revisor Henning Sørensen fra 3 Plus Revision udtaler:

”Det er vores klare ambition, at fortsætte som en af lokalområdets stærkeste revisionspartnere. Ved at blive en del af Martinsen, skaber vi de bedste forudsætninger for det. Martinsen er et spændende og proaktivt rådgivnings- og revisionsfirma og har et værdigrundlag og en kultur, hvor man sætter en ære i at levere engageret, kompetent og loyal service, hvilket er et rigtig godt match til 3 Plus Revision, hvor vi altid har vægtet vores kunder og medarbejdere meget højt. Samtidig bliver verden mere og mere global og internationale strømninger og regler får større betydning også for mindre erhvervsdrivende i Danmark. Det er derfor vigtigt for os, at Martinsen har internationale samarbejdspartnere og at vi kan forene disse kompetencer med fortsat at være lokale og tæt på vores kunder.”

Udover at finde en samarbejdspartner, som kan håndtere de faglige udfordringer, har Henning Sørensen lagt stor vægt på, at virksomhedskulturen, herunder det lokale islæt samt evnen til at håndtere alle kundetyper og -størrelser, er sammenfaldende. Disse hensyn har bevirket, at en sammenlægning med Martinsen er oplagt.

Gennem de 77 år Martinsen har eksisteret, er virksomheden vokset til at være et af de større revisionsfirmaer, netop ved at udvikle sig sammen med sine kunder. Siden 2014 har Martinsen haft kontor i Aarhus, og har et solidt fodfæste i lokalområdet. ”Den position vil vi gerne videreudvikle og sammenlægning med 3 Plus Revision giver os endnu bedre mulighed for, at vi i Martinsen kan servicere vores kunder i lokalområdet, herunder  Aarhus Syd,  med gode løsnings- og udviklingsmuligheder” udtaler Erling Brødbæk fra Martinsen.

 

Martinsen og 3 Plus Revision vil fortsat være at finde i Odder på Banegårdsgade 13

Udover den faglige og personalemæssige styrke, som en større organisation medfører, kommer sammenlægningen ikke til at betyde væsentlige ændringer for 3 Plus Revision kunder. Kunderne vil også fremover blive betjent af de samme medarbejdere som i dag, og Henning Sørensen fortsætter i virksomheden og vil også fremover være kundernes primære kontakt. Herudover får Erling Brødbæk, statsautoriseret revisor og partner i Martinsen, det overordnede faglige og ledelsesmæssige ansvar.

Martinsen beskæftiger over 200 medarbejdere, heraf 30 statsautoriserede revisorer med stærke lokale og regionale placeringer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Tørring, Vejen, Vejle, Aarhus og Skjern. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.