Vi ved, at der er mange gode spørgsmål, når du skal finde din elevplads. Og hvem er bedre til at svare på praktikspørgsmål end eleverne selv? Ingen!

Derfor har vi inviteret Sidse og Randi, som er nuværende og tidligere revisorelev med til introduktionsmødet. Sammen med en af vores statsautoriserede revisorer fortæller de om hverdagslivet, udfordringerne og forventninger.

Sådan får du adgang til vores online introduktion

Tilmeld dig vores online introduktionsmøde:

Tid: 12. november 2020
Tidspunkt: kl. 16-17
Sted: online

Du får et indblik i arbejdsopgaver, kundetyper, uddannelsen, karrieremuligheder, adgangskrav, rekrutteringsproces og geografiske muligheder.

Vi er en videnstærk rådgivnings- og revisionsvirksomhed med store muligheder for dig. Men vi stiller også krav. For at kunne gribe de spændende udfordringer, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas – både fagligt og socialt.

Deltag og hør mere.

Tilmeld dig

Sådan søger du som revisorelev

Vi rekrutterer elever fra efteråret 2020 frem til foråret 2021, og opstarter august / september 2021 med en introuge på La Santa og et målrettet fagligt skoleophold på Aarhus Business College for alle vores elever.

Vi har kontorer i 10 byer; Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Skriv i ansøgningen, hvor du ønsker at være elev – du må gerne angive flere byer.

Skyd din karriere i gang hos Martinsen – send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis i dag.

(tryk Ansøg elevplads og du linker videre til vores HR-platform til rekruttering)

Ansøg elevplads