Dine værdier tæller

Ingen dage er ens og for at kunne gribe dagens spændende udfordringer, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas – både fagligt og socialt.

Hos Martinsen har vi stor fokus på balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Vi ved, at du lykkes bedst med dine opgaver, når der også er plads og luft til personlig frihed. Vi gør vores til, at dit arbejde er spændende, udviklende og lærerigt, så du også har lysten til at give en ekstra hånd med, når der er brug for det.

Til gengæld respekterer vi, at du har et privatliv og giver plads til, at du kan udleve dine fritidsinteresser og har tid til venskaber og familieliv.

Ansøg her

Hvorfor skal du søge hos Martinsen?

Godt sammenhold er god trivsel

Hos Martinsen vægter vi et godt sammenhold.

Sammenholdet bliver ofte nævnt af vores elever, når de snakker om, hvorfor de godt kan lide at være hos os.

Vores elevforløb giver en fornemmelse af fællesskab og medfører desuden grobund for nye venskaber og personlige relationer.

Hvad kan du forvente som revisorelev?

En spændende og alsidig hverdag

Som elev vil du have en fast uddannelsesansvarlig, der hjælper dig godt i gang i din nye hverdag. Du vil blive introduceret til alle vores digitale værktøjer, som vores rådgivning og assistance er bygget op omkring.

Lige fra start får du dine egne opgaver, som skal løses. Du får sparring og hjælp til din opgaveløsning. Typiske opgaver er bogføring og regnskabsudarbejdelse, som er grundstammen i en revisors arbejde. Herudover deltager du i revisioner og assisterer på andre analyseopgaver. Meget hurtigt får du en direkte kundekontakt, som er med til at give yderligere motivation i hverdagen.

Opgaverne løses i teams eller selvstændigt. Alt efter dine evner og ønsker udbygger vi kompleksiteten af de opgaver, du bliver stillet.

Vær med til at sikre de gode kundeoplevelser

Martinsen står for gode kundeoplevelser. Og vi er altid på udkig efter nye talenter, der har mod på at arbejde visionært og brænder for at skabe de gode kundeoplevelser i både små og mellemstore virksomheder.

For at skabe de kundeoplevelser og levere den mest optimale rådgivning, kommer dine personlige værdier i spil, hver dag. Du vil derfor opleve, at der er plads til du både udvikler og afprøver dine personlige og faglige kompetencer.

Vi giver dig mulighed for at vokse kontinuerligt, støtter dig i processen og giver dig de allerbedste værktøjer til at realisere dine mål.

Hvad forventer vi af dig?

Revisor DNA

Martinsen er en videnstærk rådgivnings- og revisionsvirksomhed med store muligheder for dig. Men vi stiller også krav.

Vi forventer, at du har revisor DNA og senest har afsluttet HHX, STX (sammen med EUD), EUX, finansøkonom, finanscontroller eller anden relevant uddannelse med gode resultater og med interesse for tal og økonomi.

Du tænker tværfagligt og har talforståelse ud over gennemsnittet. Du er klar til at varetage regnskabs-, bogførings-, skatte- samt generelle ad hoc opgaver. Du har gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har desuden gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Revisoruddannelsen hos Martinsen varer 2 år, og du vil opleve en stor vekslen mellem teori og praksis.

Mød vores elever og oplev hverdagen i Martinsen

Mød Nanna

Jeg kan godt lide, at der er plads til at være sig selv hos Martinsen - jeg får tit at vide, at jeg bidrager med en positiv energi til arbejdspladsen.

- Nanna, revisorelev

Mød Mikkel

Min tid hos Martinsen er meget fleksibel - fx. får jeg nogle gange behov for at gå før, hvis jeg skal spille fodbold. Det giver mig en ro i min hverdag, og giver mig lyst til at give noget ekstra tilbage.

- Mikkel, revisor (tidligere revisorelev hos Martinsen)

Mød Elena

En stor del af elevuddannelsen er sammenholdet med de andre elever og ens kolleger - det gør mig glad, at det fungerer godt socialt.

- Elena, revisorelev

LIGE NU: Vi mangler elever i Esbjerg, Odder, Skjern og Vejen →

Sådan søger du som revisorelev

Vi rekrutterer løbende gennem foråret, og opstarter primo august 2019 med et målrettet fagligt skoleophold for alle vores elever på Aarhus Business College.

Vi har kontorer i 10 byer; Aarhus, Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen og Vejle.

Skriv i ansøgningen, hvor du ønsker at være elev - du må gerne angive flere byer.

Skyd din karriere igang hos Martinsen - send din ansøgning, dit CV og dine karakterer pr. mail i dag.

Ansøg elevplads her