Det kommer vi til at inspirere dig med

Salg af din virksomhed er dit hjerteblod – og en tillidssag. Du skal have tillid til dem, der bliver købere af din virksomhed, og du skal have tillid til dem, der skal rådgive dig i salgsprocessen.

For mange ejerledere er et salg af deres livsværk en beslutning, der kræver nøje overvejelse og planlægning. Det handler om at træffe aktive valg og foretage tiltag, der gør virksomheden salgbar og øger dens værdi i en så god handel som muligt.

På seminaret dykker vi ned i, hvilke overvejelser (både før, under og efter et salg), du bør have med dig for at få den gode salgsproces af din virksomhed. Her vil du få mulighed for at stille spørgsmål til fire oplægsholdere, der har gennemført mange transaktioner og har erfaring fra alle vinkler af salgsprocessen. Seminariet vil give dig indsigt og redskaber til at træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

Vi har inviteret Allan J. Vestergaard (Vestergaard Group), Jørn Dam Jensen (Martinsen), Anders Yde (Andersen Partners) og Torben Andersen, adm. direktør og tidligere medejer af AUBO Production til at inspirere dig.

 

Tid og sted

10. september – kl. 15 – 18
Jupitervej 2, Kolding

Seminaret er gratis. Du tilmelder dig i formular nederst på siden.

Program

Ankomst
Registrering og velkomst

Fire indlæg

  1. Den transaktionsansvarliges opgaver og roller i en salgsproces.
  2. Revisorens mange opgaver og roller i en salgsproces.
  3. Advokatens mange opgaver og roller i en salgsproces.
  4. Case: Et indblik i salgsprocessen af AUBO Production, og hvilke overvejelser, der ledte frem til salget til TCM Group.
Diskussion og netværk
Oplægsholderne diskuterer og tager mod spørgsmål fra deltagerne.
Netværk med lidt lækkert til ganen.

Tilmeld dig vores seminar

Seminaret er gratis. Hvis du tilmelder flere personer, skal du tilmelde alle deltagerne enkeltvis.