FACITlisten indeholder alle de væsentlige beløbsgrænser og skattesatser for 2018 og 2019.

FACITlisten giver endvidere en kortfattet beskrivelse af en række skatterelaterede emner for personer, virksomheder og selskaber, fonde og foreninger m.v. Endelig findes der sidst i FACITlisten en skattekalender for 2019. Download hele publikationen via nedenstående link.

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACITListen 2018/2019

Formålet med publikationen ”FACITlisten 2018/2019″ er at sammenfatte alle de væsentlige beløbsgrænser og skattesatser for 2018 og 2019.

I publikationen finder du en kortfattet beskrivelse af en række skatterelaterede emner for personer, virksomheder og selskaber, fonde og foreninger m.v.

Udgivelsen er en del af Martinsens publikationer, og omfatter udgivelser, hvor vi giver en grundig behandling af faglige emner af forskellig karakter.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACITlisten 2018/2019

Personer

Personlig indkomst er f .eks . løn, dagpenge, pension og honorarer efter evt. arbejdsmarkedsbidrag. Vi fortæller nærmere om den skattepligtige indkomst, giver overblik over de mange typer af fradrag, samt andre specielle forbehold du bør være opmærksom på som privatperson.

Virksomheder

Er du selvstændig erhvervsdrivende? Eller driver du en fond eller forening? Så er der en række forbehold du bør være opmærksom på, herunder blandt andet hvordan overskud deles med eventuelle ægtefæller, Kapitalafkastordningen, Virksomhedsordningen, mv.

Diverse - afskrivninger og renter

Læs meget mere omkring reglerne for gebyrer, afskrivninger og momsfradrag. Du kan også finde nærmere info omring alt hvad du bør vide vedrørende renter.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]