Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab
I sommerudgaven af FACIT kan du læse om:

  • EU-forordning om persondata
  • Medarbejderaktier
  • Hvidvask af penge
  • Crowdfunding

God læselyst!

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACIT juni 2016

Formålet med publikationen “FACIT juni 2016” er at give dig seneste nyt fra din revisor. Udgivelsen er en del af Martinsens publikationer, og omfatter udgivelser hvor vi giver en grundig behandling af faglige emner af forskellig karakter.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACIT juni 2016

EU-forordning om persondata

I april vedtog EU-parlamentet den længe ventede forordning om persondata. Vedtagelsen af forordningen er et af de helt store emner inden for blandt andet IT-branchen, og den har også fået en del omtale i medierne.

Medarbejderaktier

Folketinget vedtog d. 12 maj 2016 regler for aftaler om tildeling, der indgås fra den 1. juli 2016 , og de gælder både ved tildeling af aktier, tegningsretter (warrants) og køberetter (optioner).

Hvidvask af penge

Revisorer er underlagt en række krav, som blandt andet omfatter etablering af interne procedurer, der skal sikre, at alle medarbejdere i revisionsvirksomheden kender og efterlever kravene i hvidvaskeloven.

Crowfunding

I udlandet har crowfunding vist sig at være et både hurtigt og effektivt redskab til indsamling af risikovillig kapital til såvel små som meget store investeringer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]