Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

I decemberudgaven af FACIT kan du læse om følgende emner:

  • Regeringen rykker på skat og platformsøkonomi
  • Det er ikke tal det hele
  • Databeskyttelsesloven banker på døren
  • Den nye persondataforvirring
  • Overvågning af revisor

God læselyst!

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACIT december 2017

Formålet med publikationen “FACIT december 2017” er at give dig seneste nyt fra din revisor. Udgivelsen er en del af Martinsens publikationer, og omfatter udgivelser hvor vi giver en grundig behandling af faglige emner af forskellig karakter.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACIT december 2017

Regeringen rykker på skat og platformsøkonomi

Platformsøkonomi eller deleøkonomi er kommet for at blive, og regeringen har i oktober offentliggjort en plan i samarbejde med Erhvervsministeriet.

Det er ikke tal det hele

Den almindelige forståelse af os som revisorer er nok, at vores primære beskæftigelse er noget med tal, der kan lægges sammen, trækkes fra, ganges eller divideres med. Det er svært at måle noget uden tal – men af og til kan den verbale beskrivelse være den bedste måde at forstå en problemstilling på.

Databeskyttelsesloven banker på døren

2017 går på hæld, og der er ikke så lang tid til 25. maj 2018 – en dato, der nærmest er bøjet i neon i rigtig mange dan-ske virksomheders bevidsthed. For nogle et neonskilt, der holder dem vågne i nattemørket. Idet lovgivningen gælder for stort set alle virksomheder og myndigheder i større eller mindre grad, er lovændringerne det seneste års tid blevet et af de væsentlige fokusområder i dansk erhvervsliv.

Den nye persondata-forvirring

Der er i det nye regelsæt for opbevaring og behandling af personfølsomme oplysninger lagt op til bødestørrelser af hidtil usete dimensioner, og dette er naturligvis medvirkende til at øge panikken. Uden på nogen måde at negligere de forestående udfordringer med implementeringen af den nye Persondata- forordning er denne artikel en opfordring til at holde fast i fornuften og ikke lade panikken og massehysteriet tage over.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]