Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Decemberudgaven af FACIT omhandler følgende emner:

  • Hvordan undgås fejlcasting
  • Lovlige kapitalejerlån?
  • Moms ved websalg
  • Rejser og skat
  • Ny revisionspåtegning

God læselyst!

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACIT december 2016

Formålet med publikationen “FACIT december 2016” er at give et overblik over skattereglerne og momsreglerne, så man opnår så hensigtsmæssig en økonomisk situation som muligt og ikke bliver offer for en af de mange faldgruber. Reglerne er nemlig stadigvæk komplicerede.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACIT december 2016

Hvordan undgås fejlcasting?

Det er jævnligt fremme i medierne, at helt "forkerte" personer er blevet ansat i vigtige positioner. Et af de seneste eksempler er ansættelsen af en administrerende direktør, der viste sig at have en betinget fængselsdom for bedrageri mod sin tidligere arbejdsgiver.

Lovlige kapitalejerlån?

Den 5. oktober 2016 blev der fremsat et lovforslag om ændring af selskabslovens regler vedrørende muligheden for at yde kapitalejerlån.

Moms ved websalg

I takt med at salget af varer i butikkerne falder støt, stiger salget af varer via internettet. Internettet er således blevet en kendt markedsplads, og det er en nem måde at sælge varer til kunder i hele verden.

Rejser og skat

Mange virksomheder har svært ved at håndtere reglerne for beskatning af medarbejdernes arbejdsrejser i ind- og udland, herunder reglerne for betaling af skattefri rejse- og befordringsgodtgørelse samt reglerne for dækning af faktiske udgifter til rejse og ophold i ind- og udland.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]