Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Juniudgaven af FACIT indeholder følgende artikler:

  • Pensionsforhold og planlægning af pensionisttilværelsen
  • Investeringsejendomme – nye spilleregler i årsrapporten
  • Ransomware og gidseltagning – en ny problemstilling for virksomheder
  • Driftsøkonomi – hvor kan revisor bidrage?

God læselyst!

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACIT - juni 2017

Formålet med publikationen “FACIT – juni 2017” er at give dig seneste nyt fra din revisor. Udgivelsen er en del af Martinsens publikationer, og omfatter udgivelser hvor vi giver en grundig behandling af faglige emner af forskellig karakter.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACIT juni 2017

Pensionsforhold

En god pensionisttilværelse kræver rettidig planlægning - også når det ikke går efter planen. Rådgivning om pension er derfor ret omfattende, og den rigtige løsning for den enkelte afhænger af en række faktorer.

Investeringsejendomme - Nye spilleregler i årsrapporten

Virksomheder, der besidder investeringsejendomme, har fra 2016 populært sagt fået flere strenge at spille på. Oplysningskravene relateret til investeringsejendomme blev skærpet, og reglerne for værdiansættelse af den gæld, der knytter sig investeringsejendommene, blev også ændret.

Ransomware og gidseltagning

En af de største og mest udbredte it-sikkerhedstrusler for tiden er ransomware, og et af de mest aktuelle emner inden for erhvervslivet er de kommende ændringer til persondataloven.

Driftsøkonomi - Hvor kan vi hjælpe med virksomhedens drift?

Din revisor har en stor værktøjskasse, og i et af rummene ligger der en masse viden om driftsøkonomi og andre forhold vedrørende drift af forskellige typer af virksomheder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]