Hos Martinsen gør vi livet nemmere for ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Det gør vi ved at forbinde tal og mennesker. Og ved at tage ansvar. Ikke bare for årsregnskabet, men for alle de aspekter omkring virksomhedens økonomi, der kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen.

Derfor har vi brug for medarbejdere, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Og som ønsker at blive dygtigere – at udvikle sig fagligt og personligt. Du kan se frem til at komme ind i en solid og veldrevet virksomhed, hvor vi sætter samspillet mellem job og fritid højt.

 

Du sikrer de gode kundeoplevelser – med et smil

I erhvervsserviceafdelingen sætter vi en ære i at levere kvalitetsydelser i en høj grad af service. Vi løser spændende opgaver for spændende kunder.

Som erhvervsservice assistent har du en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du får en udfordrende dag. Vores dagligdag er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

Du er med til at sikre gode kundeoplevelser med en god kundekontakt og med fokus på langvarige kunderelationer, hvor dine primære opgaver bliver:

  • at varetage selvstændige bogføringsopgaver på 10-15 kunder, herunder bogføring af debitorer og kreditorer
  • at udarbejde betalingsforslag til godkendelse netbank
  • at udarbejde perioderapportering til ledelse
  • at udarbejde periodevis afstemninger samt opgørelse og indberetning af moms
  • at udarbejde afstemningsmateriale til brug for årsregnskaber

 

Din profil

Du har en allround bogføringsmæssig baggrund og har flere års erfaring med bogføringsopgaver. Du har minimum 3 års erfaring som bogholder (gerne freelance), regnskabsmedarbejder, revisorassistent eller revisor.

Det er vigtigt for os, at du kan bogføre med et smil og i høj kvalitet. Du skal derfor være ansvarsbevidst og engageret med en høj grad af akkuratesse og effektivitet. Jobbet kræver desuden, at du trives med at arbejde med mange forskellige virksomheder, og er god til at holde overblik.

Herudover er det en forudsætning, at du har erfaring med Excel, e-conomic og andre tilsvarende bogføringssystemer. Du skal have kørekort og bil til rådighed.

Stillingen er fuldtid, men der er også mulighed for deltid.

 

Dit nye team hos Martinsen i Vejle

Med en karriere hos Martinsen udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Det gælder, hvis du er elev. Og det gælder, hvis du bliver statsautoriseret. Vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt arbejdsliv.

Selvom vi er i revisorbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv. Det tror vi på, der kommer bedre revision og rådgivning ud af i sidste ende.

Du får mere end 40 erfarne og ambitiøse kolleger i et fagligt stærkt team på kontoret i Vejle. Du bliver en del af et miljø med korte beslutningsprocesser, handlekraft og stor selvstændighed. Og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Lær os bedre at kende

Martinsen tilbyder dig bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, fleksible personalegoder, uddannelsesstøtte, mv.

 

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Michael Rechnagel på mobil 42146830.

Vil du være med på Martinsen-holdet i Vejle?

Ansøg her

Vi glæder os til at høre fra dig!