I vores team løser vi spændende opgaver for spændende kunder med høj service som omdrejningspunkt. Det går godt, og vi har sat kursen direkte mod udvikling og vækst, og her bliver du en vigtig medspiller.

Du kan se frem til at komme ind i en solid og veldrevet virksomhed, hvor vi sætter samspillet mellem job og fritid højt.

Som revisor er det dig, der sørger for en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du får en udfordrende hverdag. Vores dagligdag er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

 

Vi forventer, at du:

  • Er med til at sikre gode kundeoplevelser
  • Har minimum 3 års erfaring i udførelse af sædvanlige revisions-, regnskabs- og rådgivningsopgaver på et revisionskontor.
  • Kan betjene mindre og mellemstore kunder.
  • Yder en engageret indsats for vores kunder ud fra værdier som: Kvalitet, nærhed, tillid, troværdighed og effektivitet.

Aflønning efter kvalifikationer.

 

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Kaj Kromann Laschewski på telefon 87 43 96 00.

Vil du være med på Martinsen-holdet i Aarhus, så send din ansøgning og dit CV til Kaj Kromann Laschewski

Ansøg her

Vi glæder os til at høre fra dig!