I vores team løser vi spændende opgaver for spændende kunder med høj service som omdrejningspunkt. Det går godt, og vi har sat kursen direkte mod udvikling og vækst, og her bliver du en vigtig medspiller.

Du kan se frem til at komme ind i en solid og veldrevet virksomhed, hvor vi sætter samspillet mellem job og fritid højt.

Som revisor er det dig, der sørger for en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du får en udfordrende hverdag. Vores dagligdag er præget af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

 

Du sikrer de gode kundeoplevelser

Du er med til at sikre gode kundeoplevelser, hvor dine primære opgaver bliver:

  • Revisionsopgaver
  • Rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab
  • Coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
  • Medansvar for opgavestyring
  • Skat for selskaber mv. samt i forbindelse med transaktioner

 

Erfaring med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt

Du er uddannet HD-R’er eller cand.merc.aud., og har 5-6 års erfaring fra revisionsbranchen med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt.

Du er holdspiller og er drevet af at arbejde mod et fælles mål. Du får mulighed for at sparre med kollegerne, men det er afgørende, at du arbejder struktureret og trives med at tage personligt ansvar for dine ting.

Skal du have succes, skal du have god forretningsforståelse med lysten til at være synlig i forhold til kunderne ved selvstændigt at planlægge, udføre og afslutte opgaverne. Du har gode kommunikationsevner og altid øje for både helheden og detaljen.

 

Dit nye team hos Martinsen i Aarhus

Du får mere end 40 ambitiøse kolleger i et fagligt stærkt team på kontoret i Aarhus. Du bliver en del af et miljø med korte beslutningsprocesser, handlekraft og stor selvstændighed, og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Martinsen tilbyder dig bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, fleksible personalegoder, uddannelsesstøtte, mv.

 

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Kaj Kromann Laschewski på telefon 87 43 96 00.

Vil du være med på Martinsen-holdet i Aarhus, så send din ansøgning og dit CV til Kaj Kromann Laschewski

Ansøg her

Vi glæder os til at høre fra dig!