Dine værdier tæller

Som revisorelev hos Martinsen får du en lærerig uddannelse og mange erfaringer, der baner vejen for en spændende karriere som rådgiver for dansk erhvervsliv. Ingen dage er ens og for at kunne gribe dagens spændende udfordringer, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas – både fagligt og socialt.

Hos Martinsen har vi stor fokus på balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Vi ved, at du lykkes bedst med dine opgaver, når der også er plads og luft til personlig frihed. Vi gør vores til, at dit arbejde er spændende, udviklende og lærerigt, så du har lysten til at give en ekstra hånd med, når der er brug for det.

Til gengæld respekterer vi, at du har et privatliv og giver plads til, at du kan udleve dine fritidsinteresser og har tid til venskaber og familieliv.

Skyd din karriere i gang hos Martinsen – send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis med dine karakterer i dag.

Ansøg

Hvad forventer vi af dig?

Revisor-dna

Martinsen er en videnstærk rådgivnings- og revisionsvirksomhed med store muligheder for dig.

Men vi stiller også krav.

Vi forventer, at du har revisor-dna og har afsluttet HHX, STX (sammen med EUS), EUX, finansøkonom, finanscontroller eller anden relevant uddannelse med gode resultater og med interesse for tal og økonomi.

Du tænker tværfagligt og har talforståelse ud over gennemsnittet. Du er klar til at varetage regnskabs-, bogførings-, skatte- samt generelle ad hoc opgaver. Du har gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har desuden gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Revisoruddannelsen hos Martinsen varer 2 år, og du vil opleve en stor vekslen mellem teori og praksis.

Hvad kan du forvente som revisorelev?

En spændende og alsidig hverdag

Du får en fast uddannelsesansvarlig, der hjælper dig godt i gang i din nye hverdag. Du bliver introduceret til alle vores digitale værktøjer, som vores rådgivning og assistance er bygget op omkring.

Lige fra start får du dine egne opgaver, som skal løses. Du får sparring og hjælp til din opgaveløsning. Typiske opgaver er bogføring og regnskabsudarbejdelse, som er grundstammen i en revisors arbejde.

Herudover deltager du i revisioner og assisterer på andre analyseopgaver. Meget hurtigt får du en direkte kundekontakt, som er med til at give yderligere motivation i hverdagen.

Opgaverne løses i teams eller selvstændigt. Alt efter dine evner og ønsker udbygger vi kompleksiteten af de opgaver, du bliver stillet.

Bliv elev hos Martinsen

Vær med til at sikre de gode kundeoplevelser

Martinsen står for gode kundeoplevelser – og vi er altid på udkig efter nye talenter, der har mod på at arbejde visionært og brænder for at skabe de gode kundeoplevelser i både små og mellemstore virksomheder.

For at skabe disse kundeoplevelser og levere den mest optimale rådgivning, kommer dine personlige værdier i spil, hver dag. Du vil derfor opleve, at der er plads til du både udvikler og afprøver dine personlige og faglige kompetencer.

Vi giver dig mulighed for at vokse kontinuerligt, støtter dig i processen og giver dig de allerbedste værktøjer til at realisere dine mål.

Hvorfor skal du søge hos Martinsen?

Mød vores revisorelever

“En stor del af elevuddannelsen er sammenholdet med de andre elever og ens kolleger – det gør mig glad, at det fungerer godt socialt.”

Sådan siger Elena, der er tidligere revisorelev hos Martinsen.

Mød eleverne her

Godt sammenhold er god trivsel

Hos Martinsen vægter vi et godt sammenhold.

Sammenholdet bliver ofte nævnt af vores elever, når de snakker om, hvorfor de godt kan lide at være hos os.

Vores elevforløb giver en fornemmelse af fællesskab og medfører desuden grobund for nye venskaber og personlige relationer.

Sådan søger du som revisorelev

Vi rekrutterer elever fra efteråret 2021 frem til foråret 2022, og har opstart i august / september 2022 med en introuge på La Santa (Lanzarote) og et målrettet fagligt skoleophold på Aarhus Business College for alle vores elever.

Vi søger til vores kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Skriv i ansøgningen, hvor du ønsker at være elev – du må gerne angive flere byer.

Skyd din karriere i gang hos Martinsen – send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis med dine karakterer i dag.

Ansøg